Heger en Veldwijk Automotive B.V.

Golf
56ca057ea2420e3b4c7de6ae918cda69698d6dbf.png

Heger en Veldwijk Automotive B.V.

Zuiderbreedte 29
Harderwijk

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Op afspraak

Over ons

Kom je bij ons om je auto te kopen, dan zijn wij - de eigenaren - er om je te bedienen. Dat is niet voor niets. Wij kennen de auto’s, omdat we ze zelf hebben ingekocht. U hoeft dus geen standaard verkooppraatje te verwachten, maar wordt te woord gestaan door kenners. Daardoor wordt u voorzien van alle belangrijke informatie die nodig is om bewust voor een auto te kiezen, en kunnen we elkaar meteen leren kennen. We vinden de binding met onze klanten erg belangrijk.

Wij staan achter de keus voor elke auto die we verkopen. Over iedere auto die we inkopen wordt nagedacht. We hebben heel veel plezier in het hele aankoopproces en zijn zorgvuldig en kieskeurig in wat we toevoegen aan onze collectie. Met datzelfde enthousiasme helpen wij u graag aan een andere auto!

Onze persoonlijke benadering is een van onze grote pluspunten. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden, waardoor u sneller geholpen kunt worden! Maar eerlijk is eerlijk; helemaal alleen doen we het niet. Hendri ondersteunt ons bij het ontvangen van klanten, fotografie, social media en het klaarzetten van een proefrit. Bent u op zoek naar een mooie auto en wilt u daarbij persoonlijk geholpen worden? Dan verwelkomen we u graag bij Heger & Veldwijk Automotive. De koffie staat klaar!
Diensten

Reviews

Nog geen reviews