H.O. Tewes

Golf
auto-tewes-2cc3c2978fe514f722fbdc1f2a01bc49.png
H.O. Tewes
Jagerlaan 66
Zeist

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

9
Auto-Tewes is een begrip in Zeist en omstreken. Het bedrijf is opgericht in april 1964 door Ben Tewes sr. In het jaar 2000 nam zijn zoon Ben Tewes jr. het bedrijf over en verplaatste het autobedrijf naar het centrum van Zeist waar meer ruimte voor uitbreiding was.
Auto-Tewes heeft een gemiddelde voorraad staan van ongeveer 80 occasions in de prijsklasse van € 1.000 tot € 15.000. Alle auto''s worden afgeleverd inclusief een afleveringsbeurt en een nieuwe A.P.K., dat ook nog eens bij de verkoopprijs inbegrepen is. Inruil van U huidige auto is ook mogelijk bij ons.

Wij hopen U een keer te ontmoeten in ons bedrijf waar u altijd welkom bent.

Reviews

44 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Goede communicatie. Nette...
Goede communicatie. Nette afhandeling
Ben goed geholpen. Had de...
Ben goed geholpen. Had de zaakjes prima op orde!
Rustige, sympathieke aardige...
Rustige, sympathieke aardige (begripvolle) man. Belde zelfs nog dat hij iets later kwam (na en 3-daagse reis uit Kroatie) Nam ALLE TIJD voor de overdracht. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kijk uit voor ene Joop. Hij...
Kijk uit voor ene Joop. Hij verkoopt auto’s via de website en uit de voorraad van Tewes. Maar als de auto gekocht is heb je die van hem gekocht en bij problemen wijst het bedrijf naar Joop.
goedemiddag beste Gert, bedankt voor de slechte beoordeling, ik ben hier niet erg blij mee zoals u kan begrijpen! als ik het me goed kan herinneren heeft u een mini cabrio gekocht van joop! toen u de auto kwam bekijken en kopen heeft joop u geholpen en ook aangegeven dat de auto van hem was en niet van auto tewes (Vandaar dat ik het jammer vind dat ik de beoordeling krijg) tevens geeft u een beoordeling bij osw terwijl u de auto niet via osw heeft gekocht daarbij is meerdere malen aangegeven dat u de auto van joop kocht en niet van auto tewes en u heeft ook getekend om de auto ZONDER garantie te kopen, daarna bent u er zelf met joop uitgekomen om de auto te laten maken en dan 50/50 te betalen. dit is dan ook gebeurd en iedereen was er tevreden over begreep ik. ik vind het erg telleur stellend dat u dan niet het fatsoen heeft om mij zelf te contacten en u meteen een stukje erover schrijft en dan vergeet u wel te melden dat u hem kocht en getekend heeft voor zonder garantie. en dat het met toezegging van u kant af keurig is afgehandeld. bedankt in elk geval en succes in de toekomst!
Vlot en probleemlos
Vlot en probleemlos