arjan-brouwer-trading-dce74d1567933d6b9218193e5a65bc89.png

Arjan Brouwer Trading

Hoge Eng-West 19 (route)
Putten

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
08:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Arjan Brouwer Trading

Welkom bij Arjan Brouwer Motor Trading

Wij zijn een motorzaak in Putten die gespecialiseerd is in all- en offroad motoren en Piaggio MP3 motorscooters. Daarnaast helpen wij motorrijders met allerlei motorvaardigheid-cursussen en verzorgen we jaarlijks diverse motorevenementen, motortrips en MP3 opstapdagen voor de ware motorliefhebber.
Het is onze passie om het motorrijden tot een avontuur te maken en niet alleen een motor of MP3 over de toonbank te schuiven. Onze bestaande klanten waarderen dat zeer en blijven daarom terugkomen. Hebt u al kennis gemaakt met onze motorpassie en bevlogenheid? Kom naar onze showroom en maak eens een praatje, dan weet u wat we bedoelen met motor-avontuur.


Reviews - gemiddeld cijfer: 7

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Wanneer je een mp3 wilt aanschaffen, kan alles en is van alles mogelijk. Staat de koffie klaar en krijg je een goed gevoel. Wanneer je de mp3 mee naar huis neemt en hij nog een service beurt gehad zou moeten hebben klopt er al heel veel niet. In eerste instantie wordt ie dan nog goed geholpen, de mp3 wordt thuis opgehaald en is binnen een halve week weer terug. Echter blijkt bij terug komst dat je accessoires uit je buddy mist. Wanneer je dit netjes aangeeft kan dit allemaal niet en zou er niks in de werkplaats achter gebleven zijn. Na dik een maand heen en weer mailen komen dan uiteindelijk toch de accessoires te voor schijn en worden deze opgestuurd. Nadat je merkt dat je motor toch nog niet lekker loopt en verder gaat onderzoeken blijven talloze moertjes, schroefjes ect te missen. Zelfs de lagers zijn al helemaal versleten. Als je dan netjes opbelt dat dit volgens ons toch niet helemaal de bedoeling is krijg je een grote mond en wordt je afgebekt met dan moet je de klachtencommissie maar inschakelen en wordt de verbinding verbroken. Service is prima tot dat er iets aan mankeert dan geven ze ineens niet thuis of krijg je een grote mond.


Ben uit Rotterdam
4 maandag 08 juli 2019
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Ruim een week geleden een MP3 aangeschaft en rij er nog met een grote glimlach rond. Goede afhandeling en service, veel vakmankennis en goede uitleg. Papieren waren ook zo geregeld binnen 2 dagen al het kentekenbewijs in de bus. Al in al een aanrader voor mensen die willen overstappen naar een MP3 zonder gedoe en problemen. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze, ja ik kan het niet vaak genoeg zeggen, deze goede service.


Michael uit Amsterdam
10 dinsdag 29 augustus 2017