Anbergen Motoren BV

Golf
anbergen-motoren-bv-c68b22abb8b6881a5f17e272b0b34ee9.jpg
Herenstraat 79
Slagharen

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Motor verkopen

Over Anbergen Motoren BV

Anbergen Motoren Slagharen!

Onze passie voor motoren heeft ervoor gezorgd dat Anbergen Motoren Slagharen al ruim 20 jaar bestaat en zelfs de gevolgen van een alles verwoestende brand te boven kwam. We houden van ons vak en hebben alle kennis en ervaring in huis om elke motorliefhebber van dienst te zijn.

Bent u ook zo gepassioneerd over motorrijden? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. U bent altijd welkom voor meer informatie of advies over aanschaf, onderhoud, kleding en accessoires. De koffie staat klaar!

Werkplaats

Voor onderhoud, reparaties en controles aan uw motor kunt u terecht in onze moderne open werkplaats. Wij beschikken over de ervaring, kennis en tools om motoren van alle merken vakkundig en volgens fabrieksvoorschrift te onderhouden. Goed onderhoud is van belang voor het perfect functioneren van uw motor en komt uw veiligheid ten goede. Regelmatige controle draagt bij aan de levensduur en waardevastheid van uw motor, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt. Samen met u houden we graag uw motor in optimale conditie!

Schadeafhandeling

In onze werkplaats wordt gelukkig vooral periodiek onderhoud gepleegd aan de motoren van onze klanten, maar soms gaat het ook wel eens mis. Dan is het goed om te weten dat u bij Anbergen Motoren terecht kunt voor vakkundig schadeherstel. Door onze korte lijnen met leveranciers zijn onderdelen snel beschikbaar en is de schade vlot hersteld. Wij helpen u ook met de afwikkeling van een eventuele verzekeringsclaim.

Wij zijn aangesloten bij BOVAG en Anbergen Motoren Slagharen is een RDW-erkend bedrijf.


Reviews - gemiddeld cijfer: 9

Schrijf een review
Aanbevolen door klant
8
Service
7
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijk


ronald uit Zandeweer
9 zondag 30 augustus 2020
Aanbevolen door klant
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vlotte afhandeling, goede afspraken en de motor werd netjes op tijd afgehaald. Vrijwaring en afgesproken prijs werden ook vlot geregeld. Bedrijf komt zeer betrouwbaar over, en komt afspraken na.


R. uit SPIJKENISSE
10 dinsdag 05 november 2019
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Verkocht, prima zo.


Ed uit Tytsjerk
7 woensdag 03 april 2019