Steun Oekraïne Ukraïne Doneer aan Giro 555

Alfamotors

Golf
alfamotors-4956e6c7668fa02e148d9adb9adad7ae.png
Alfamotors
Tuinderij 11
Leimuiden

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

9
Alfa Motors is zeker een bezoekje waard. Wij doen er alles aan om onze motoren zo mooi mogelijk in beeld voor u te brengen. Het is een prachtige open ruimte, waar u op uw gemak alle occassions kunt bekijken. Aansluitend aan de showroom bevindt zich onze werkplaats. Ook hier hebben wij alle aandacht voor netjes werken. Uw motor is tenslotte een waardevol object, waar velen een goed gevoel bij hebben. Zo gaan wij ook om met uw motor tijdens een onderhoudsbeurt of een (kleine) reparatie.

Binnen Alfa Motors werken wij met een professionele planning. Ons advies is om eerst even telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen en eventueel de werkzaamheden door te nemen. Telefonisch kunnen wij u direct aangeven of wij bijvoorbeeld de onderdelen op voorraad hebben of dat we dit even bij de importeur moeten bestellen. Tijdens het telefonisch onderhoud maken wij met u gelijk een goede afspraak.

Kortom: Bij Alfa Motors bent u verzekerd van zeer voordelige uurtarieven. Uurtarieven waarin wij enorm verschillen ten opzichte van de grote motorzaken. Bel gewoon eens naar Alfa Motors voor een kennismakingsgesprek en leg uw uitdagingen voor rond het onderhoud van uw motor. Gegarandeerd dat u net als onze bestaande klanten bij ons terugkomt voor onderhoud.
Diensten

Reviews

4 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Ik was zeer te vrede over het...
Ik was zeer te vrede over het berdrijf alfamotors, vriendelijk, behulpzaam, als ik iets niet wist, zeker om graag mee te handelen, houden zo.
Lekker snel en eerlijk
Lekker snel en eerlijk
Zeer vriendelijke man, komt...
Zeer vriendelijke man, komt netjes zijn afspraak na
Snelle, vriendelijke en correcte...
Snelle, vriendelijke en correcte afhandeling. Na telefonisch contact, dezelfde middag het geld gestort gekregen. In de namiddag is de motor opgehaald. Vrijwaring direct geregeld. Kan niet anders zeggen dat het top geregeld is. Motor was dankzij inspanning OSW binnen 2 dagen verkocht.