Caravan Inkoop A Fiseler

Golf
Caravan Inkoop A Fiseler
frankenstraat 5
heumen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

9

Ervaringen en beoordelingen

1 tot en met 10 van 25 beoordelingen


Kon goede afspraken maken, deze...
Kon goede afspraken maken, deze werden keurig nagekomen. Overschrijven kenteken ter plaatse goed geregeld.
Netjes geholpen. Professioneel....
Netjes geholpen. Professioneel. Snel en kordaat. Zeer tevreden. Gelijk vrijwaardingbewijs op telefoon. Contant geld.
Duidelijke afspraak gemaakt en...
Duidelijke afspraak gemaakt en deze werd nagekomen. De (ver)koop is snel en professioneel afgehandeld en meneer had zichzelf voorbereid om een winkel te vinden waarbij het papieren eigendom kon laten overzetten en vrijwaren (Primera). Daaraan zie je dat hij zijn afspraak wilde nakomen.
Snelle en correcte afhandeling...
Snelle en correcte afhandeling van de verkoop van mijn caravan, door een klantvriendelijk é en gemoedelijk heer Fiseler.
Zeer prettige ervaring met Dhr,...
Zeer prettige ervaring met Dhr, Fiseler ! Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Geen poespas, maar ongeveinsd en recht door zee, netjes en vlot afgehandeld. Schat de caravan op waarde op een eerlijke manier, wat goed is goed, minder is gewoon minder. Heel anders dan andere caravan handelaren die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. En de betaling en vrijwaring direct gerealiseerd, gewoon prettig. Ik kan hem oprecht aan iedereen aanbevelen en zal hem zeker in gedachten houden bij zowel een verkoop maar ook zeker koop. Want je weet wat je aan hem hebt en eerlijkheid duurt het langst en dat straalt hij ook uit.
29 april 2020 contact gezocht...
29 april 2020 contact gezocht met het bedrijf. Ik heb verteld over de staat van de caravan en foto's gestuurd. Zeer snel prijs overeengekomen. 1 mei heb ik de caravan naar Katwijk NB gebracht ik was toch in de buurt , dat hoefde niet voor niets! Aangekomen, korte inspectie en het geld stond al op de rekening. Nergens gedoe over.Top bedrijf. Als alles zo ging in Nederland...
Ben zeer tevreden over de manier...
Ben zeer tevreden over de manier van zaken doen.alles in relaxte sfeer.geen blabla bla maar gewoon eerlijk.kan dit bedrijf met plezier aanbevelen.
Afspraak is afspraak geen gezeur...
Afspraak is afspraak geen gezeur met van ziet er minder uit 9 of zo.
Afspraak is afspraak. Zeer...
Afspraak is afspraak. Zeer vriendelijk en deskundig.