Caravan Inkoop A Fiseler

Golf
Caravan Inkoop A Fiseler
frankenstraat 5
heumen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

9

Reviews

25 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Kon goede afspraken maken, deze...
Kon goede afspraken maken, deze werden keurig nagekomen. Overschrijven kenteken ter plaatse goed geregeld.
Netjes geholpen. Professioneel....
Netjes geholpen. Professioneel. Snel en kordaat. Zeer tevreden. Gelijk vrijwaardingbewijs op telefoon. Contant geld.
Duidelijke afspraak gemaakt en...
Duidelijke afspraak gemaakt en deze werd nagekomen. De (ver)koop is snel en professioneel afgehandeld en meneer had zichzelf voorbereid om een winkel te vinden waarbij het papieren eigendom kon laten overzetten en vrijwaren (Primera). Daaraan zie je dat hij zijn afspraak wilde nakomen.
Snelle en correcte afhandeling...
Snelle en correcte afhandeling van de verkoop van mijn caravan, door een klantvriendelijk é en gemoedelijk heer Fiseler.
Zeer prettige ervaring met Dhr,...
Zeer prettige ervaring met Dhr, Fiseler ! Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Geen poespas, maar ongeveinsd en recht door zee, netjes en vlot afgehandeld. Schat de caravan op waarde op een eerlijke manier, wat goed is goed, minder is gewoon minder. Heel anders dan andere caravan handelaren die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. En de betaling en vrijwaring direct gerealiseerd, gewoon prettig. Ik kan hem oprecht aan iedereen aanbevelen en zal hem zeker in gedachten houden bij zowel een verkoop maar ook zeker koop. Want je weet wat je aan hem hebt en eerlijkheid duurt het langst en dat straalt hij ook uit.