Autotaal Montfoort

Golf

Autotaal Montfoort

Steenovenweg 16
Montfoort

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
08:00 - 17:00

Over ons

Welkom

De techniek in auto's is de laatste jaren met grote sprongen vooruit gegaan. Bijna alle moderne auto's zijn voorzien van moderne elektronica. Allerlei sensoren, schakelaars en niet te vergeten computers. Helaas gaat er ook aan moderne elektronica wel eens iets kapot. Om die problemen op te lossen beschikken wij over de nodige apparatuur. Hiermee kunnen wij alle gangbare merken en typen auto’s controleren op storingen, en dankzij de vakkennis van onze mensen worden eventuele storingen snel weer verholpen. U begrijpt wel dat het voor ons heel belangrijk is dat wij met de tijd mee gaan. Niet alleen investeren in nieuwe of vernieuwde apparatuur, maar ook regelmatige bijscholing van de kennis.

Ook het afstellen van de auto gebeurt via een computer die de gegevens meet en uiteraard hopen wij u niet alleen met problemen te zien. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen. Daarom verzorgen wij ook het onderhoud aan uw auto. Kleine beurt, grote beurt, of als u niet zoveel kilometers rijdt misschien een jaarlijkse controle? Voor de vakantie nog even alles checken? Heel verstandig. Vergeet trouwens ook de winter niet!

Ook voor de APK keuring zien wij u graag ieder jaar terug. De datum? Die hoeft u zelf niet te onthouden. U krijgt van ons keurig op tijd een brief wanneer uw auto gekeurd moet worden. Verder kunt u bij ons vooraf een prijsopgave krijgen van de uit te voeren werkzaamheden. In geval van hogere kosten stellen wij u ten alle tijden (telefonisch) op de hoogte.
Diensten

Reviews

Nog geen reviews