Uw Camper verkopen

Vrijblijvend een bod op uw camper

Kies het merk van je camper

Gratis je camper verkopen
Verkoop aan RDW erkende garages
Veilig, snel en zonder gedoe
Gemiddeld een 9.2 uit 5199 beoordelingen Klantenvertellen
Golf


Je camper verkopen in 3 stappen

Hoe werkt het 1

1. Vul je gegevens in

Meld je camper binnen 5 minuten aan op onze website. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail. Meld je camper aan
Hoe werkt het 2

2. Wij gaan voor je aan de slag

Onze aangesloten partners krijgen een melding. Binnen 24 uur ontvang je vrijblijvend het hoogste bod. Jij bepaalt of je je camper voor deze prijs verkoopt.
Hoe werkt het 3

3. Verkoop gratis je camper zonder gedoe

Blij met het bod? Je camper wordt door ons opgehaald, betaald en gevrijwaard. Gemakkelijk en snel, zonder gedoe.
Ontvang vrijblijvend je bod
Camper verkopen

Eenvoudig, veilig en snel uw camper verkopen

Het verkopen van uw camper kan heel wat gedoe opleveren. Adverteren, onderhandelen, vrijwaren en ophalen. Wij van OSW nemen al deze zorgen graag voor u uit handen. Aanmelden doet u binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij u een vrijblijvend en serieus bod. Wij hebben een groot netwerk met potentiële kopers. Onze verkoopservice is snel, gemakkelijk en gratis zodat u uw camper eenvoudig kunt verkopen. Verkoop uw voertuig zorgeloos, via OSW.nl.

Meld uw camper nu aan!

OSW camper makelaarservice

Veilig en gratis uw camper verkopen voor de beste prijs. Kies voor de OSW makelaarservice.

Wilt u ontzorgd worden bij de verkoop van uw camper, maar toch een zo hoog mogelijke prijs ontvangen voor uw camper? Onze professionele camper makelaars staan voor uw klaar om alle onderhandelingen uit handen te nemen.

Wij werken met lage marges waardoor u een hogere opbrengst kan realiseren. Daarnaast nemen wij het hele verkooptraject uit handen. Wij zorgen voor advertenties op alle grote advertentieplatformen, doen de onderhandelingen met de kopers en zorgen dat de financiële afhandeling goed verloopt.

Vul uw telefoonnummer en e-mailadres in zodat wij contact met u kunnen opnemen om de camper te bespreken. Heeft u de camper nog niet bij ons aangemeld, dan kunt u deze ook direct bij ons aanmelden via ons aanmeldformulier.

Online aanmelden

Camper verkoop particulier

U zult het waarschijnlijk zelf nog wel weten: een camper kopen is niet iets van alledaags. Een camper of kampeerbus verkopen aan een particulier vaak ook niet. Ruim 8 jaar camper verkoopervaringen uit het verleden leert ons dat mensen die een tweedehands camper willen kopen, dit toch vaak het liefst bij een erkend bedrijf doen. Daar kan men meerdere camper occasions met elkaar vergelijken en het kopen bij een erkend bedrijf biedt vaak extra zekerheid in de vorm van garantie. De particuliere camper verkoop biedt weinig houvast en is daarom niet de meest geliefde en zeker niet de snelste manier om gebruikte campers te verkopen.

Staat en waarde occasion camper

Een jaarlijkse keuring bij campers is niet verplicht. Wel zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn in het keuren van campers, zodat de technische staat van de camper kan worden gecheckt. Om een zo goed mogelijke prijs voor uw camper te krijgen, is het zaak om uw camper en de opties zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Dit zijn allemaal dingen die mee kunnen wegen in het krijgen van een goed bod. Vergeet vooral ook aanwezige camper accessoires zoals een camper vouwtent, hoezen, sloten en dakdragers niet.

Wij vinden voor alle merken en type campers het hoogste bod voor u. Of u nu een Knaus, Carthago, LMC, Hobby, of Hymer wilt verkopen: van ons krijgt u altijd een serieus en eerlijk bod.

Geen lastige onderhandelingen bij verkoop via OSW

Indien u ervoor kiest om uw camper te verkopen via OSW, kiest u voor zorgeloos en snel verkopen zonder vervelende onderhandelingen over de prijs. Bovendien hoeft u maar voor één afspraak thuis te blijven: als uw camper na verkoop gratis door onze landelijke ophaalservice wordt opgehaald. Uw camper wordt in één keer opgehaald, ter plekke betaald en gevrijwaard. Transparant, makkelijk en snel. Zorgelozer kan niet!

De juiste keuze

Gebruikt u uw camper nauwelijks en staat ie eigenlijk alleen maar geld te kosten? Toe aan een grotere camper met meer opties? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u uw camper wilt verkopen. Er zijn ook tal van redenen om voor OSW te kiezen. Bij OSW is uw camper verkopen gratis. Wij werken uitsluitend met erkende aangesloten bedrijven en regelen altijd de beste prijs voor uw camper.

Bekijk gerust eens onze pagina met veelgestelde vragen als u vragen heeft, of neem persoonlijk contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Meer dan 5000 tevreden klanten gingen u voor. Ervaar zelf het gemak en de service van OSW.

Hoe gaat verkopen via OSW?

Bij ons hoeft u uzelf geen zorgen te maken over alles wat we hierboven hebben besproken. Het enige wat u hoeft te doen is uw camper aanmelden op onze website. Dit is kosteloos en heeft u binnen een paar minuten voor elkaar.

Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om te vragen naar aanvullende informatie over uw kampeerauto. Door de advertentie die wij voor u plaatsen zo gedetailleerd mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat u een zo eerlijk mogelijke prijs voor de camper ontvangt.

Wanneer uw aanmelding is goedgekeurd, wordt uw camper geplaatst op een veilige, besloten website. Hier kunnen opkopers vervolgens hun bod uitbrengen. Wij mailen of bellen u met het hoogste bod en u beslist of u deze accepteert.

Is dit het geval? Dan wordt de camper opgehaald en gevrijwaard. U ontvangt het geld en de verkoop is definitief. Zo makkelijk kan het dus! En dat zonder achteraf het gevoel te hebben dat u te weinig geld voor uw camper heeft gekregen.

  • Binnen 24 uur een bod
  • Uw camper wordt opgehaald, betaald en gevrijwaard
  • Alleen erkende bedrijven
  • Wij onderhandelen voor u
  • Voor verkopers kosteloos en vrijblijvend
  • U kunt dit bod vrijblijvend accepteren of weigeren
Meld uw camper nu aan!
Duimen

Onze verkoopservice is gratis en vrijblijvend

Bij OSW verkoopt u uw camper makkelijker dan via andere verkoopplatformen. Bovendien gaat het sneller dan dat u zelf naar een dealer gaat. Bij ons krijgt u zo snel mogelijk een definitief bod om de camper verkoop af te ronden. Geen lastige en ingewikkelde onderhandelingen, maar eerlijk en transparant. Ook de afhandeling via het RDW wordt geregeld. U krijgt direct het vrijwaringsbewijs.