Blogs

Type kampeerders die je op iedere camping vindt

Geplaatst: 20 maart 2019
Geschatte leestijd: 4 minuten
Categorie: Algemeen
Type kampeerders die je op iedere camping vindt

Kamperen. Als je eenmaal verliefd bent geworden op een echte caravan- of kampeervakantie. Dan is er vaak geen weg meer terug. Of je nu kiest voor een camping binnen Europa, binnen Nederland, een vaste stek of wanneer je van locatie, naar locatie trekt… Met de tent, caravan of camper. Misschien heb je wel een stacaravan?

Kamperen is niet voor iedereen weggelegd, maar toch voor iedereen. Jong tot oud, gezinnen, stellen, vrijgezellen...
Er zijn zoveel verschillende soorten campings, net zoals dat er ontelbaar soorten kampeerders zijn.

En toch zijn er echt op iedere camping bepaalde types mensen te vinden die bijna op iedere kampeerplek te vinden zijn.

Welk van deze 6 types kampeerders ben of herken jij?

Jan de Barbecueman
Barbecuelucht is op de camping sowieso al onvermijdelijk, zeker met mooi weer! Maar met Jan is het iedere dag feest. Op zijn barbecuetje maakt hij dagelijks de heerlijkste vleescreaties en iedereen is welkom om een burgertje mee te eten. Zelfs al regent het pijpenstellen.

Daar is die voortent toch ook voor gemaakt?

Manusje van alles
Als je niet beter zou weten dan zou je denken dat Manus de conciërge is, maar niets is minder waar. Hij weet gewoon veel, over zowat alles wat met kamperen te maken heeft. Dus niet raar opkijken als deze persoon, zonder je wat gevraagd hebt, ineens besluit om een minimaal defect aan je caravan ter plekke te repareren.

Roddelende Rita
Rita weet alles, over iedereen! Zelfs de nieuwe en tijdelijke kampeerders zijn aan een uitgebreide backgroundcheck onderworpen voordat ze ook maar “pap” kunnen zeggen. Ze is overigens ook nooit te beroerd om jou (of wie dan ook) van deze nieuwgewonnen informatie te voorzien.

Simon van de Scouting
Als er een dropping georganiseerd moet worden. Dan is Simon zéker je man! Hij brengt zijn dagen wandelend door en zal de hele camping graag verblijden met een knus kampvuur waar hij zelfgeschreven liedjes ten gehore brengt op zijn banjo. En wat nou luxe caravan? Simon is compleet tevreden in zijn eenpersoonstent of slaapt in de buitenlucht. Puur natuur, heerlijk!

Laura de Luxepoes
Laura houdt eigenlijk helemaal niet van kamperen en zal ook alleen op de camping te vinden zijn in een super-de-luxe caravan of wanneer een glamping accommodatie te vinden is. Op haar 10 centimeter hoge hakken paradeert ze over de caravanvelden met een 4-laags Page-toiletrolletje in haar handtas gepropt. Tenslotte hoeft niemand te weten dat ze gaat poepen.

Vriendelijke Victor
Als er iemand is waardoor je jezelf thuis voelt op welke camping dan ook, dan is het Victor wel.
Hij staat klaar om nieuwe kampeerders een warm welkom te geven en zich thuis te laten voelen. Victor is tevens ook nooit te beroerd om een handje te helpen als het nodig is. Een camping-ganger die iedere camping wel kan gebruiken.

Ken jij ook een leuk kampeertypetje die op elke camping wel te vinden is? Deel deze in de reacties.


Denise Meijer
Geplaatst door
Denise Meijer
Delen
Voertuig verkopen

Relevante artikelen