Blogs

OSW sponsort team The Barrel Challenge 2017 Zomereditie

Geplaatst: 19 juni 2017
Geschatte leestijd: 5 minuten
Categorie: Automotive
OSW sponsort team The Barrel Challenge 2017 Zomereditie

The Barrel Challenge Zomereditie is vijf dagen lang raggen door Europa in een oude barrel. Over steile hellingen en bergpaden en prachtige landschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig bij de BBQ, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

OSW sponsort dit jaar een team (team Maxima), en volgt hun belevingen van dag tot dag. Bekijk deze blog elke dag om ook de ervaringenen belevenissen van dit team te volgen. De challenge is van 25 tot en met 30 juni.

De auto

Hieronder enkele foto's van de auto van team Maxima. De eisen waar de auto aan moet voldoen om deel te nemen aan de Barrel Challenge zijn dat de auto aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften moet voldoen. Er moet een geldige APK op zitten, de auto moet uiteraard verzekerd zijn, en de auto mag niet jonger zijn dan 1999. De waarde maakt niet uit, zo lang het maar een barrel is.

Barrel challenge IMG_0377
Barrel challenge IMG_0383
Barrel challenge IMG_0379
Barrel challenge IMG_0380
Barrel challenge IMG_0381
Barrel challenge IMG_0382

Dag 1

De eerste dag van de Barrel Challenge zit erop. Het doel van de eerste dag was "Ga langs de autosloperij van Die Ludolfs". Deze autosloperij is bekend van Discovery Channel en bevindt zich in Dernbach (bij Dierdorf) in Westerwald. Hierna is de reis geëindigd op een camping in Bregenz Oostenrijk. Totaal is er op de eerste dag ongeveer 1.000 kilometer afgelegd.

Barrel challenge IMG_0420
Barrel challenge IMG_0421
Barrel challenge IMG_0422
Barrel challenge IMG_0423
Barrel challenge IMG_0424

 

Inhoudsopgave

Jasper van Gent
Geplaatst door
Jasper van Gent
Delen
Voertuig verkopen