Blogs

OSW lanceert nieuwe website!

Geplaatst: 31 januari 2021
Geschatte leestijd: 5 minuten
Categorie: Algemeen
OSW lanceert nieuwe website!

Vanaf vandaag staat onze nieuwe website live. Een spannend moment want daarmee is de oude website, welke inmiddels 3 jaar trouwe dienst heeft bewezen, volledig vervangen. Lees hieronder de verbeteringen en nieuwe functionaliteiten van onze website.

Na maanden van hard werken is het eindelijk zover, de nieuwe website is gelanceerd! Verschillende verbeteringen zijn geïmplementeerd op deze nieuwe site. Onder andere de compatibiliteit op verschillende apparaten en het aanmeldproces van een voertuig is flink verbeterd. Zo kunnen nu direct foto's worden toegevoegd en wordt er op basis van kentekengegevens veel beter alle informatie automatisch ingevuld.

 

Wat verandert er voor u?

Eigenlijk helemaal niks. Hoewel de lay-out van de website compleet vernieuwd en verbeterd is, zijn de functionaliteiten nog steeds hetzelfde. U kunt bij ons nog steeds terecht voor de verkoop van uw voer- en vaartuig! Als u al een voer-/vaartuig bij ons te koop heeft staan kunt u via de login knop rechtsboven op de website, inloggen op uw account. Hiervoor kunt u dezelfde inloggegevens gebruiken als eerst. Bent u uw logingegevens kwijt? Geen probleem, druk dan op wachtwoord vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Advertentie overzicht en bewerken

Eenmaal ingelogd krijgt u een overzicht van de door u geplaatste advertenties. Wanneer u op de blauwe knop 'advertentie openen' klikt kunt u alle informatie van de advertentie bekijken. Hier ziet u de status van uw advertentie en o.a. het hoogst ontvangen bod. Door nogmaals op de blauwe knop 'advertentie bewerken' te klikken kunt u de inhoud van uw advertentie bewerken.

Marketplace

Naast de verbeteringen in de lay-out en functionaliteit van de website hebben wij ook een nieuwe dienst gelanceerd, de OSW Marketplace. Zoals jullie van ons gewend zijn kunt u bij ons uw voer- en/of vaartuig verkopen aan aangesloten dealers. Wij zagen dat er bij onze klanten ook de wens is om direct te kopen en verkopen aan andere particulieren. De OSW Marketplace moet in deze behoefte voorzien. Op de OSW Marketplace worden uitsluitend voer- en vaartuigen van particulieren aangeboden. Anders dan op andere websites, waarbij u op een Marketplace ook advertenties van autodealers ziet.

Heeft u vragen of opmerkingen over de nieuwe site? Dan horen wij dit graag.


Gijs Heinen
Geplaatst door
Gijs Heinen
Delen
Voertuig verkopen