Blogs

OSW bestaat 10 jaar!

Geplaatst: 10 juni 2021
Geschatte leestijd: 3 minuten
Categorie: Algemeen
OSW bestaat 10 jaar!

10 juni 2021, een bijzondere dag voor OSW. Vandaag bestaan wij namelijk 10 jaar. Om dit te vieren doen wij een korte terugblik op de afgelopen jaren. Hoe is OSW ooit begonnen en wat zijn onze hoogtepunten van de afgelopen jaren? 

Historie

Precies 10 jaar geleden is OSW opgericht door Jasper van Gent en Renaldo Molenbeek. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een B.V. met bijna 20 werknemers. Het doel? De verkoop van voer- en vaartuigen zo makkelijk mogelijk maken. Alle rompslomp en ergernis rondom het verkopen van een voer- of vaartuig wordt door OSW uit handen genomen. Een particulier biedt zijn voer- of vaartuig aan en OSW doet de rest. Van het zoeken naar gepaste bedrijven tot het doen van de onderhandelingen. Makkelijker wordt het verkopen van je occasion niet!

Feiten, cijfers & hoogtepunten

  • Inmiddels hebben ruim 300.000 mensen hun voer- of vaartuig aangemeld via OSW
  • Onze service wordt met gemiddeld een 9.0 beoordeeld
  • Actief in Europa (o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje & Italië)
  • Televisiecampagne bij de STER
  • Radiocampagne RadioNL
  • Gazellen award 2020

Op naar het volgende jubileum!

Tot slot willen wij jullie bedanken. Onze klanten, bedrijven, particulieren, dankzij jullie bestaat OSW al ruim 10 jaar, bedankt! Wij hopen nog veel mensen te kunnen helpen bij het zorgeloos verkopen van hun voer- en vaartuig. Of je nou een auto, boot, camper, caravan, motor of sloopauto wilt verkopen, bij ons ben je op het juiste adres.


Gijs Heinen
Geplaatst door
Gijs Heinen
Delen
Voertuig verkopen