Blogs

MOTORbeurs Utrecht bereidt zich voor op grootste editie ooit!

Geplaatst: 11 februari 2019
Geschatte leestijd: 3 minuten
Categorie: Motor
MOTORbeurs Utrecht bereidt zich voor op grootste editie ooit!

De voorbereidingen voor MOTORbeurs Utrecht 2019 zijn in volle gang. Met een jubileumeditie in het vooruitzicht - MOTORbeurs Utrecht bestaat 35 jaar - belooft het een ongekend spektakel te worden. MOTORbeurs Utrecht is al sinds jaar en dag dé start van het motorseizoen, ongeacht het weer. Van donderdag 14 tot en met zondag 17 februari 2019 staat heel Nederland traditiegetrouw in het teken van motorrijden.

MOTORbeurs Utrecht heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van een koopjesbeurs tot een motorfestijn dat in Nederland zijn weerga niet kent. Het huidige aanbod is heel divers: nieuwe modellen, gebruikte motorfietsen, helmen, motorkleding, accessoires, onderdelen, maar ook reizen, verzekeringen en lifestyle producten. Maar dat is nog lang niet alles, want gaandeweg zijn er ook steeds meer activiteiten en entertainment toegevoegd aan MOTORbeurs Utrecht. Denk hierbij aan actie-arena's met gave (stunt)shows, een workshop theater, diverse podia, competities, een opstapparcours voor mensen die nog geen rijbewijs hebben, sfeervolle cafés en spetterende acts. In 2019 gaan we daar nóg meer beleving aan toevoegen.

Anne-Marie Vos, al jaren de drijvende kracht achter het evenement: "MOTORbeurs Utrecht is het ideale platform om partijen en motorliefhebbers met elkaar in contact te brengen en zet aan het einde van de winter de motorhandel weer in beweging. Dit heeft een positief effect op de hele motorbranche. MOTORbeurs Utrecht is en blijft voor motorrijders dé start van het motorseizoen. Ons doel is om met komende editie de verwachtingen te overtreffen. Eén ding is zeker: een bezoek aan MOTORbeurs Utrecht 2019 ga je niet snel vergeten!" MOTORbeurs Utrecht kent een lange historie. In 1984 vond de eerste editie plaats en telde ongeveer 8.000 vierkante meter. In 2009 vierde MOTORbeurs Utrecht zijn 25e verjaardag met een oppervlakte van 60.000 vierkante meter en werd de magische grens van 100.000 bezoekers overschreden. Dit jaar bereidt Jaarbeurs zich voor op de 35e én tevens grootste editie ooit!


Jasper van Gent
Geplaatst door
Jasper van Gent
Delen
Voertuig verkopen