Blogs

Een bakje koffie onderweg is geen luxe, maar een levensbehoefte

Geplaatst: 12 februari 2018
Geschatte leestijd: 5 minuten
Categorie: Algemeen
Een bakje koffie onderweg is geen luxe, maar een levensbehoefte

Een redelijk bakje koffie onderweg is geen luxe, maar een levensbehoefte. Zeker als je vaak en lang de weg op moet. Dikke kans ook jij een adresje hebt, waar je steevast iedere ochtend (of middag, of avond) even stopt om wakker te worden met die ene, perfecte 'coffee to go'.

Maar wat als je favoriete shop toevallig dicht is, of je deze niet zal passeren op een (voor jou) ongebruikelijke route? Paniek! Paniek! Of misschien toch niet?
Je blijft in ieder geval de rust zelve met dit nieuw, ontworpen espressomachine. Een koffiezetapparaat, speciaal voor in de auto! De naam van dit geweldige hebbedingetje? Handpresso en het allerbeste van dit draagbare koffiezetapparaat? Hij is 'gewoon' online te bestellen. Makkelijk zat.

Handpresso en Nespresso

De Handpresso is een cilindervormig apparaat, zo ontworpen dat deze precies in de bekerhouder van je auto past. Met een 12 volts sigaretten aanstekerplug voorzie je het draagbare koffiezetapparaatje van stroom. Er zijn Handpresso's geschikt voor Nespresso-cups, of Senseo-pads. Het ligt er maar net aan waar je van houdt. Eén nadeel voor de liefhebbers van grote koppen koffie. Het waterreservoir is helaas net groot genoeg voor bakjes van espressoformaat. Het is dus helaas niet mogelijk om een Latté Macchiato in de auto te fabriceren.

Slapen achter het stuur

Het apparaat is aanvankelijk uitgevonden om indommelen achter het stuur te voorkomen. Een nog altijd heersend probleem onder degene die lange reizen maken, zoals vrachtwagenchauffeurs. Maar dat is natuurlijk niet alles: dit espressoapparaatje kan tevens gebruikt worden voor tijdens het kamperen en zelfs op de boot kan je genieten van een lekker, vers bakkie koffie.

Nieuw ontwerp en beter gebruiksgemak

Helemaal nieuw is de Handpresso overigens niet. Het eerste exemplaar is al even op de markt, maar anno 2018 is het apparaat er qua design en gebruiksgemak flink op vooruit gegaan. En hoewel koffie zetten, koffie inschenken, laten afkoelen en dat allemaal terwijl je aan het rijden bent misschien niet écht heel erg handig zal gaan: wij voelen er in ieder geval wel wat voor. Altijd een lekkere, verse kop koffie voor onderweg.


Denise Meijer
Geplaatst door
Denise Meijer
Delen
Auto verkopen