Blogs

Je boot verkopen: doe je het zelf of laten doen?

Geplaatst: 27 augustus 2019
Geschatte leestijd: 4 minuten
Categorie: Boot
Je boot verkopen: doe je het zelf of laten doen?

Je hebt de beslissing gemaakt: je gaat je boot verkopen. In dit blog geven we je meerdere opties voor de verkoop. Je kunt er namelijk voor kiezen om het zelf te doen, maar er zijn ook mogelijkheden om een derde partij in te schakelen die het voor je kan doen.

Waarschijnlijk heb je al heel veel plezier gehad van je huidige boot. Dan is het erg prettig als je weet dat je boot goed terechtkomt bij een nieuwe eigenaar, die er ook weer optimaal van kan genieten. Deze koper vinden, kan op verschillende manieren.

Verkopen in eigen beheer

Verkoop je het liefst je boot in eigen beheer? Online zijn er vele websites waar je kunt adverteren. Zoals bij Botentekoop, waar je makkelijk en snel een advertentie plaatst. Met deze advertentie bereik je duizenden potentiële kopers. En je adverteert al vanaf € 10,- per maand! Klik hier voor het plaatsen van een advertentie.

Mocht je zelf je boot gaan verkopen, dan hebben we hier wat tips voor je op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld: zorg dat je boot goed onderhouden is. Kies een realistische verkoopprijs. Zorg dat je boot lekker zichtbaar wordt in je netwerk, zodat veel mensen de boot tegenkomen op social media.

Inruilen bij aanschaf nieuwe

Heb je een andere boot gezien die je wel wilt gaan kopen? En is deze boot in de verkoop bij een jachthaven of jachtmakelaardij? Dan is er wellicht de mogelijkheid om je oude boot in te ruilen. Je hoeft dan geen moeite te doen voor de verkoop van je oude boot én je bespaart op de kosten van je nieuwe boot. Goed dus om te onderzoeken of deze optie gunstig is voor jou.

Verkoop aan OSW

Zoek je een verkoopmogelijkheid die jou zo min mogelijk tijd en moeite kost? Dan kun je ervoor kiezen om je boot aan te bieden bij OSW. Dit is een website die binnen 24 uur na aanmelding vrijblijvend een bod aan je doet. Als dit bod aansluit bij wat jij in gedachten had, kun je de koop rondmaken. Je boot wordt nadat jij het bod hebt geaccepteerd bij je opgehaald, betaald en gevrijwaard. Heel makkelijk! Klik hier voor meer informatie.

Nog op zoek?

Ben je nog op zoek naar een nieuwe boot voordat je de oude verkoopt? We hebben een groot aanbod voor je beschikbaar, met uitgebreide zoekopties. Zo vind jij makkelijk en snel de boot van je dromen. Hier bekijk je het aanbod


Gijs Heinen
Geplaatst door
Gijs Heinen
Delen
Voertuig verkopen

Relevante artikelen

7 tips bij het kopen van een tweedehands auto
7 tips bij het kopen van een tweedehands auto
12/03/2018
Een tweedehands auto is vaak goedkoper dan een nieuw exemplaar. Tevens is het zo dat een nieuwe auto vaak een langere levertijd heeft en het aanbod tweedehands auto\'s vaak zó groot is. Dat er genoeg is om uit te kiezen. Kortom: het kopen van een tweedehands auto [...]