Win €50 met je Review Video-Wedstrijd bij OSW!

Heb jij onlangs een voertuig verkocht via OSW? Dan zijn we nieuwsgierig naar jouw ervaring! We zijn ontzettend enthousiast om onze nieuwste video-wedstrijd, 'Win €50 met je Review', aan te kondigen.

Bekijk hier de voorwaarden.


Hoe werkt het?

Deelnemen is simpel en leuk! Alles wat je moet doen is het volgende:


STAP 1.

Maak een video: Vertel ons over jouw ervaring met OSW - welke problemen je aanvankelijk tegenkwam bij het proberen te verkopen van je auto, en hoe gemakkelijk en zorgeloos het proces was met OSW.

STAP 2.

Stuur het In: Upload je video hierboven of stuur je video review naar video@osw.nl.

Inspiratie nodig? Kijk hier.

STAP 3.

Win een Prijs: Je dingt automatisch mee naar 1 van de 3 Bol.com bonnen t.w.v. €50.

Inspiratie nodig?

Heb je besloten om deel te nemen aan onze 'Win €50 met je Review' wedstrijd, maar weet je niet precies wat je moet zeggen in je video? Geen zorgen, we hebben enkele tips voor je. Volg dit eenvoudige PAS (Probleem, Agitatie, Oplossing) raamwerk om een overtuigende video te maken die jouw ervaring met OSW.nl duidelijk overbrengt:

Intro:
Begin met het beschrijven van het probleem dat je had voordat je OSW.nl gebruikte. Bijvoorbeeld: "Ik wilde mijn auto verkopen, maar ik vond het moeilijk om een eerlijke prijs te krijgen. Het leek zo'n gedoe om potentiële kopers te vinden en te onderhandelen over de prijs."

Toelichting:
Ga verder met het probleem en hoe het je humeur beïnvloedde. Bijvoorbeeld: "Ik voelde me echt gefrustreerd en gestrest”. "Ik had het gevoel dat ik mijn tijd verspilde en ik maakte me zorgen dat ik niet het bedrag zou krijgen dat mijn auto echt waard was."

Afsluiten:
Sluit af met het beschrijven hoe OSW.nl dit probleem heeft opgelost. Bijvoorbeeld: "Toen ontdekte ik OSW.nl en alles veranderde. Ze maakten het verkoopproces zo eenvoudig. Ik voelde me gesteund tijdens het hele proces en kreeg een eerlijke prijs voor mijn auto. Dankzij OSW.nl kon ik mijn auto snel en zonder gedoe verkopen."

Onthoud, dit is slechts een algemeen script om je op weg te helpen. Voel je vrij om het aan te passen aan je eigen ervaring en om je eigen woorden en stijl te gebruiken. Het belangrijkste is dat je eerlijk en authentiek bent in je verhaal.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de 'Win €50 met je Review' videowedstrijd

Deelname: Deelname aan deze wedstrijd staat open voor alle personen die een voertuig hebben verkocht via OSW.nl.

Periode: De wedstrijd begint op 04-09-2023 en eindigt op 30-09-2023. Inzendingen die na 30-09-2023 worden ontvangen, komen niet in aanmerking voor de prijs.

Inzending: Inzendingen moeten een video bevatten waarin de deelnemer zijn/haar ervaring met het verkopen van een voertuig via OSW.nl deelt. De video moet naar video@osw.nl worden gestuurd om in aanmerking te komen.

Beoordeling: Inzendingen worden beoordeeld op hun relevantie voor het thema, creativiteit en kwaliteit van de video. De winnaars worden gekozen door een jury van het OSW.nl team.

Prijzen: Er zijn drie prijzen van Bol.com cadeaubonnen ter waarde van €50. De prijzen kunnen niet worden omgezet in contant geld.

Eigendom van inzendingen: Door deel te nemen aan deze wedstrijd, stemt de deelnemer ermee in dat alle ingezonden content eigendom wordt van OSW.nl. De content kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden, waaronder maar niet beperkt tot het gebruik op social media platforms, de OSW.nl website en andere reclame-uitingen.

Gegevensbescherming: Alle persoonlijke informatie die door de deelnemers wordt verstrekt, wordt verzameld en opgeslagen in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Overig: OSW.nl behoudt zich het recht voor om de wedstrijd op elk moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, stemt de deelnemer in met deze algemene voorwaarden.