Zorgeloos en vrijblijvend een bod op uw auto

Vul het kenteken in

Kies het merk van uw auto

100% gratis en vrijblijvend
RDW erkende inkopers
Zorgeloos en veilig
Gemiddeld een 8,9 uit 2721 beoordelingen

Schadeauto

Een schadeauto is even simpel gezegd: een auto die schade heeft. Dit maakt een auto lastiger te verkopen, maar zeker niet onmogelijk! Echter is een nadeel bij het verkopen van een schadeauto, dat veel verkopers bang zijn dat hun auto waardeloos is geworden. Zelfs al betreft het een kleine deuk.

Is een schadeauto echt waardeloos?

Het is natuurlijk wel zo dat een schadeauto minder waard is dan een auto in perfecte conditie, maar het is zeker niet zo dat dit de auto per direct waardeloos maakt. Schade is namelijk, om te beginnen, een breed begrip.
Gaat het om een kleine deuk? Of krijg je de portieren niet meer open omdat de carrosserie meer hobbels en bobbels bevat dan een maanlandschap?

Daarnaast spelen dezelfde zaken als bij een de verkoop van een kras- en deukvrije wagen, een net zo essentiële rol bij de verkoop van een schadeauto. Denk hierbij aan dingen zoals het bouwjaar, merk, onderhoud, interieur en de verdere conditie.

Kunnen wij je helpen met de verkoop van een schadeauto?

Jazeker! Met als groot bijkomend voordeel dat jij uiteindelijk in controle bent over welk bod je uiteindelijk accepteert en natuurlijk: een eerlijke taxatie.
Op deze manier haal je bij OSW het meeste uit jouw schadeauto.