Al meer dan 12 jaar actief
Snel & makkelijk geregeld

V-Strom Specialist

Golf

V-Strom Specialist

De Drie Kronen 1
Enkhuizen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

10
1 review

Over ons

Over de V-Strom Specialist

De V-Strom Specialist is een jong en dynamisch bedrijf dat vanaf 2014 is gestart met hoofdzakelijk de verkoop van gebruikte dealer onderhouden Suzuki V-Strom’s.
Het team van de V-Strom specialist is echter al jaren actief in de motorbranche en heeft ruime ervaring opgedaan bij een Exclusief Suzuki dealer. Wij waren o.a. elk jaar aanwezig tijdens de Motorbeurs Utrecht op de Suzuki stand van importeur B.V. NIMAG. Successen zijn er in die jaren ook behaald, waaronder meervoudig Exclusief Suzuki Dealer van het jaar.

Door korte inkoopkanalen en regelmatig nieuwe aanvoer is onze prijsstelling gunstig en de kwaliteit van de motoren hoog . Wij streven dan ook naar dealer onderhouden motoren met een aantoonbaar onderhoudsverleden.
Diensten

Reviews

1 beoordelingen - Bekijk alle reviews
Schrijf een review
Ed uit Heiloo
26-09-2020

V-Strom Specialist


10
Service
10
Klantvriendelijk
10
Bereikbaarheid
10
Totaalcijfer bedrijf: 10
Aanbevolen door klant
Niels, de eigenaar, is...
Niels, de eigenaar, is vriendelijk, deskundig en oprecht. Helpt en denkt mee en levert goed materieel. Geeft je tijd en ruimte voor meerdere proefritten als je nog geen keuze hebt kunnen maken. Mijn motor, een Suzuki Intruder 1400 was goed geprijsd en keurig inclusief beurt afgeleverd.