stovius-auto-service-948606b073001572af40ea8a029b1727.png

Stovius Auto Service

s-Gravenweg 286 (route)
Nieuwerkerk a.d. IJssel

Klantwaarderingen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten
Deel dit bedrijf

Over Stovius Auto Service

Alle soorten reparaties, onderhoud, storingsdiagnose, airconditioning, apk en schadeherstel aan alle automerken. Dat is waar Stovius Auto Service voor staat. U kunt bij ons dus terecht voor alles dat met uw auto te maken heeft.

U krijgt bij ons vooraf altijd te horen wat de te verwachten kosten zijn. U komt bij ons dus nooit voor verrassingen te staan. Ook gebeuren alle werkzaamheden uitsluitend volgens fabrieksspecificaties en krijgt u bij alle werkzaamheden Bovag garantie.

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de (lease)auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie bent u bij ons aan het juiste adres!


Reviews - gemiddeld cijfer: 1

Schrijf een review
-
Service
-
Bereikbaarheid
-
Klantvriendelijk

Vorig jaar augustus een auto hier gekocht. Auto zou volledig nagekeken worden en afgeleverd met nieuwe APK. Kreeg 6 maanden garantie wat ik heel netjes vond. In die 6 maanden toch nog een paar keer terug geweest. 2 keer zelfs voor het balanceren van de banden maar de auto bleef trillen. De afspraken die gemaakt waren werden maar moeilijk nagekomen. Afgesproken tijden is bij hem vaak lastig. Bereikbaarheid praten we maar niet over. Nu een jaar later auto naar een andere garage voor de APK en de auto blijkt totaal niet veilig te zijn. 1 remleiding helemaal verrot, andere remleidingen ontzettend slecht, verschillende hoezen kapot, banden moeten ALWEER gebalanceerd worden, luchtfilter en brandstoffilter moeten vervangen worden en ga zo maar door. En dat al na nog geen 5000 km rijden. Mag blij zijn dat ik niet door de remmen heen getrapt heb want dan had ik een serieus probleem gehad. Ben hier ontzettend van geschrokken. Had al geen vertrouwen in deze garage nadat die ons probeerde op te lichten met de auto van me vriend maar dat het zo erg was had ik echt niet verwacht. Ik hoop dat mensen 2 keer gaan nadenken voordat ze zijn terrein opstappen want ik heb geen enkele garage zo slecht gezien als Stovius!!


Nancy uit Zevenhuizen
1 donderdag 27 juli 2017