Algemene voorwaarden

Op deze pagina kun je onze onze algemene voorwaarden bekijken en downloaden. Onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar als PDF bestand. Klik hier om onze algemene voorwaarden te bekijken. Om PDF bestanden te bekijken kan Adobe Acrobat Reader gebruikt worden. Mocht je problemen hebben met het bekijken van onze voorwaarden, of mocht je een vraag/opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze contactpagina.

Algemene voorwaarden

Het is belangrijk om onze algemene voorwaarden te hebben gelezen voordat je gebruik van onze diensten gaat maken. In onze algemene voorwaarden staat uitgebreid beschreven wat onze dienstverleningen inhouden en welke rechten en plichten zowel OSW naar jou toe heeft als jij naar OSW. Naast onze algemene voorwaarden hebben wij ook een uitgebreide disclaimer beschikbaar. Wij raden je aan om ook deze goed door te nemen.

Privacy en disclaimer

Naast onze algemene voorwaarden hebben wij ook een uitgebreide disclaimer. Bekijk onze disclaimer en zie hoe wij met jouw gegevens omgaan. Wij verzamelen informatie op onze website en het is belangrijk dat je goed weet wat hiermee gebeurd. Denk hierbij aan derdenverstrekking en welke cookies wij gebruiken. Wij leggen hier ook uit waarom wij bepaalde gegevens verzamelen en wat wij met je gegevens doen als je jezelf wilt uitschrijven voor onze dienstverleningen, of hoe je inzicht kunt krijgen in de gegevens die we van jou hebben.